Hodnocení uživatelů: 0 / 5

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

  004 Elvia (7) chodí moc ráda do školy a záleží jí na tom, aby si úkoly udělala sama a byla vždy včas připravená. Maminka jí pomáhá připravit školní tašku a učebnice. Má spoustu kamarádů, se kterými si o přestávce hraje a zvlášť ráda s ostatními zpívá písničky. Je kreativní a ráda mamince převypráví všechno co se ten den ve škole dělo. Rodiče si velmi přejí, aby měla dobré vzdělání a ve škole se jí dařilo. Mluví anglicky, Hindi, Konkani a Kannada.

 Elviin otec pracuje jako soukromý řidič daleko od domova. Rodinu navštěvuje třikrát za rok. Když není doma, bydlí v pronajatém pokoji, za který musí platit, stejně jako za svoji obživu. Stěží ušetří něco, aby mohl poslat rodině. Rodina má ještě dvouletou holčičku a otec se ještě musí starat také o svoji starou a nemocnou matku. Rodina nevlastní žádný dům ani pozemek. Maminka Elvie se účastní svépomocné skupiny a pomáhá při společných aktivitách žen. Rodina chodí pravidelně na nedělní mši. Otec nedokáže svým nízkým příjmem pokrýt všechny náklady rodiny.


Vítejte

na stránkách Římskokatolické farnosti sv. Petra a Pavla v Praze Bohnicích. Najdete zde aktuální informace o dění ve farnosti, kulturních akcích, unikátních koncertech, službách církve a ohláškách.

K dispozici je také knihovna a farní centrum. Prohlédněte si naši fotogalerii a shlédněte videoprezentaci farnosti.

V případě potřeby nás kdykoliv zkontaktujte.